0 4 minute 1 an

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, se vede nevoită să îi roage pe paparazzi să țină distanța și nu mai țipe la soțul său când îl urmăresc pe stradă.

Pe propria sa pagină de Instagram, soția actorului a publicat recent un clip video. În imagini, Emma Willis e vădit emoționată și e nevoită să reia filmarea, deoarece îi dau lacrimile.

Reluând filmarea, soția starului de Hollywood explică faptul că încă mai e cale lungă în ceea ce privește educația oamenilor legată de persoanele cu demență.

Soția lui Bruce Willis: Vă rog, nu mai țipați la soțul meu!

Emma povestește cum, într-un incident recent, fotografii au început să țipe la soțul său și să îl hărțuiască. Totodată însă, îi roagă pe fotografi să nu mai țipe la el pe diferite apelative și să păstreze distanța.

Pentru oamenii cu camerele, vă rog, nu mai țipați la soțul meu, întrebând cum se simte sau orice altceva.

Nu-l mai strigați, fluierați și alte onomatopee. Vă rog, doar nu mai faceți asta, da? Dați-i spațiu. Lăsați familia sau oricine îl însoțește să îl poată duce din punctul A, în punctul B în siguranță.

Ea adaugă și că înțelege că acesta le este jobul și că asta trebuie să facă, să obțină acele poze în exclusivitate.

Știu că asta vă e datoria, să obțineți cadrele în exclusivitate, dar poate puteți păstra totuși distanța?

Emma Heming Willis cere și sfaturi fanilor care ar putea-o ajuta:

Către toți ceilalți însoțitori ai unor persoane cu demență, aveți vreun pont bun? Cum îi ajutați pe cei dragi să iasă în lume în siguranță?

Familia lui Bruce Willis a anunțat că acesta suferă de demență

Rugămintea Emmei Willis, soția lui Bruce Willis vine la câteva săptămâni după ce familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul suferă de demență.

În prezent nu există tratament pentru această boală, o realitate pe care sperăm să o schimbăm în anii următori..

Pe măsură ce afecțiunea lui Bruce avansează, sperăm că atenția publicului poate fi concentrată pe a pune un reflector pe această boală, care are nevoie clară de mult mai multă atenție și cercetare, au spus atunci cei din familia actorului.

Emma și Bruce s-au căsătorit cu 13 ani în urmă și au două fiice, Mabel și Evelyn.

De asemenea, starul a avut trei fiice, Rumor, Scout și Tallulah în timpul căsătoriei sale cu Demi Moore. Ambele ramuri ale familiei sale au făcut front comun în a-l ajuta pe Bruce prin diagnosticul său, relatează https://www.foxla.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *