0 2 minute 1 an
Târgul educațional pentru elevi „ATU pentru educația ta” se desfășoară în perioada 21 – 22 aprilie 2023, la Sala „Convention Center” a Hotelului „Timișoara” (Str. Mărășești nr. 1-3).
Târgul reunește oferta celor patru universități publice din Timișoara privitoare la programele de studii organizate de acestea. Scopul său este de a veni în întâmpinarea dorinței elevilor de a se informa și a fi consiliați în alegerea viitorului parcurs de formare.
ATU, adică Alianța Timișoara Universitară, este prima structură de cooperare și consolidare a centrului universitar timișorean și a platformei de cercetare, dezvoltare și inovare științifică din Timișoara. Printr-o strategie și agendă comune celor patru universități publice din urbea de pe Bega, ATU își propune să promoveze oferta educațională pe anul universitar 2023 – 2024 pentru liceenii din județul Timiș și din Regiunea de Vest a României, precum și oportunitățile pe care le oferă studenților. Desigur, părinții și cadrele didactice sunt de asemenea invitați să cunoască oferta ATU.
Cele patru instituții de învățământ superior din Timișoara participante la târg sunt: Universitatea de Vest, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Universitatea Politehnica și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”.
Târgul educațional poate fi vizitat potrivit următorului program:
vineri, 21.04.2023 – 09:00-16:00;
sâmbătă, 22.04.2023 – 10:00-13:00.  
L.M.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *