0 2 minute 7 luni

Trupa timișoreană de rock alternativ „The Casea revenit în fața publicului din Timișoara cu un show live și de neuitat! Concertul a avut loc la „Manufactura ieri seară, fiind inclus în programul evenimentului Timișoara 2023. Celebrarea orașului”, organizat de Centrul de Proiecte Timișoara cu larga contribuție a hub-ului Muzicon.

Sursa foto: https://www
facebook.com/thecaserocks/

The Case”, trupă care a luat naștere în urmă cu 11 ani în orașul de pe Bega, și-a conturat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. Astfel, aflându-se cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, membrii ei au reușit să își creeze un stil inconfundabil, temele compozițiilor sale fiind legate de experiențele personale.

Discografia „The Case” de până la ora actuală include un EP, „The Case” (2014), un album full-length, „Own the Night” (2017), dar și numeroase single-uri.

Trupa a lansat trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You” anul trecut, toate reprezentând o frumoasă colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, care activează la mai multe case de discuri de renume, între care: Sony Music, Universal sau Warner Music.

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *