0 3 minute 11 luni
Sursa .foto: pagina de Facebook a activității

Sunteți gata să porniți într-o călătorie plină de descoperiri, unde arta, natura și știința se întâlnesc într-un mod captivant? MV Sci art center invită părinții alături de copiii lor să exploreze împreună cu organizatorii misterele naturii prin desen și imaginație. Atelierul ținut de artista Dona Arnakis este recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani și va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la orele 12, la sediul MV Sci art center, din B-dul Mihai Viteazu nr. 1, Timișoara.

Desenul este una dintre primele forme de comunicare și exprimare ale omului. Însă desenul este mai mult decât conturarea unor imagini frumoase; este un mod de a observa, de a înțelege și de a comunica cu lumea din jurul nostru.

În cadrul atelierului, părinți și copii deopotrivă vor crea împreună o operă de artă unică pe o coală mare de hârtie, folosind cărbunele și experimentând diferitele tehnici creative și posibilități pe care acesta ni le oferă. Vom descoperi cum linii, puncte și pete pot prinde viață și cum natura reală se împletește cu cea imaginară, transformând hârtia albă într-un ecosistem plin de mistere. Copiii și părinții sunt încurajați să colaboreze și să exploreze limitele imaginației lor, făcând un exercițiu de spontaneitate prin desenarea unor forme diverse naturale și organice, reale sau fantastice.

Toate materialele necesare desfășurării atelierului sunt puse la dispoziție de organizator.

Participarea este gratuită, dar necesită înscrierea în prealabil, prin completarea următorului formular: https://forms.gle/z44zLoXrSP6Tu4U28.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0758014015 sau adresa de e-mail: contact@metacontemporary.ro.

Creativitatea nu are vârstă! Vă așteaptă la o sesiune plină de imaginație și voie bună!

Proiectul „Porous Matter. Void fractions in materials, ideas and society” beneficiază de 424.927 de lei din partea Islandei, Norvegiei și Liechtenstein, prin Granturile SEE și Norvegiene. Proiectul este finanțat din Fondul pentru relații bilaterale 2014 – 2021. Mai multe informații pot fi găsite pe www.eeagrants.ro.

Granturile SEE și norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Norvegiei pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *