0 2 minute 6 luni
Foto cu caracter ilustrativ

Colterm va întrerupe mâine, 14 decembrie a.c., furnizarea apei calde și a căldurii pe mai multe străzi din Timișoara, pentru remedierea unui deranjament apărut la instalațiile conexe din PT 48B. Între orele 9,00 și 15,00, va fi oprită alimentarea cu apă caldă de consum la punctul termic menționat.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S. Bach, Madrid, Mendeleev, Salciei, Suceava, Zenit, Dornei, adică, în total, un număr de 32 de branșamente.

foto cu caracter ilustrativ

Totodată, tot mâine, între orele 9,00 și 17,00, va fi oprită furnizarea încălzirii, a apei calde de consum și apei reci hidrofor la punctul termic PT 3 și centrala termică CT Dragalina. Vor fi afectați consumatorii  arondați PT 3, respectiv abonații care locuiesc pe străzile: Piața Victoriei, Piatra Craiului și Dr. N. Paulescu, în total un număr de 14 branșamente, precum și cei arondați CT Dragalina, mai exact consumatorii de pe Bd. Republicii (parțial), Bd. General Dragalina și Splaiul Nicolae Titulescu, în total, 26 de branșamente. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că în intervalul orar precizat E-Distribuție Banat desfășoară lucrări în rețeaua de medie tensiune la punctul termic și centrala termică menționate.

La reluarea alimentării cu utilitățile amintite, pentru o scurtă perioadă de timp poate apărea fenomenul de turbiditate; de aceea, se recomandă folosirea apei în scopuri menajere, de abia după limpezirea ei.

Dispecerat non-stop: 0356-909; 0256-494-133; 0752-309-800.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *