0 2 minute 1 an

„Hrănim Speranța” este genericul sub care se va desfășura astăzi, 20 aprilie a.c., concertul caritabil în favoarea Asociației „Banca pentru Alimente” Timișoara.

Incanto Quartetto și invitații săi: Nada Petrov și Ovidiu Rusu (ambii cântă la vioară), Veaceslav Mînzat (violă), Marius Bernecker (violoncel) și Corina Murgu (solistă) vor încânta audiența din Biserica Romano-Catolică „Preasfânta Inimă a lui Isus”, în speranța de a le dezlega băierele portofelelor. Banii strânși cu această ocazie vor fi folosiți pentru cumpărarea unei mașini frigorifice care să transporte hrana la beneficiari.

„Am ajuns într-un impas, ni s-au stricat pe rând mașinile cu frig. În momentul în care luăm și avem multe produse perisabile, lanțul frigorific trebuie păstrat. Avem nevoie de o mașină nouă și ne-am muncit o lună jumătate împreună cu comunitatea, ca să facem această campanie. Suntem siguri că mașina aceea de care avem nevoie va veni”, a declarat președintele Asociației „Banca pentru Alimente”, Hana Csaszar, la Radio Timișoara.
            ONG-ul amintit își desfășoară activitatea de trei ani de zile pe baza sponsorizărilor, donațiilor, finanțărilor. Acesta colectează gratuit bunuri de consum – alimente și produse de igienă personală – de la agenții economici, pe care apoi le livrează persoanelor din categoriile vulnerabile. Asociația „Banca pentru Alimente” oferă sprijin constant pentru 25.000 de beneficiari, prin intermediul parteneriatelor cu organizațiile neguvernamentale din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Radio Timișoara este partener media al evenimentului.

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *