0 2 minute 1 an

Astăzi vremea este puțin mai rece decât normalul pentru această dată. Temperaturile maxime sunt cuprinse între 12 și 17 grade Celsius, izolat mai scăzute în depresiuni (spre 10 grade Celsius), iar cele minime se situează  între 4 și 7 grade Celsius.

Cerul prezintă înnorări temporar accentuate. Local pot cădea ploi, mai ales cu caracter de aversă și însoțite de descărcări electrice. Este posibil să cadă grindină. La altitudini mari în zona de munte, cad precipitațiil mixte. Izolat, cantitățile de apă cumulate pot să depășească 10 – 15 l/ mp. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări ușoare în Sudul Banatului. Noaptea în zonele joase sunt condiții de ceață.

agoranews.ro

Mâine, valorile termice vor fi în creștere, dar vremea va fi ușor instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 și 7 grade Celsius.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare ziua. Pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și munte, va cădea ploaia, mai ales în averse, posibil însoțite de descărcări electrice și de grindină. Izolat, pe arii restrânse, dimineața și seara, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări ușoare în Sudul Banatului, aflăm de la radiotimisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *