0 2 minute 1 an

În anul în care este Capitală Europeană a Culturii, Timișoara, orașul premierelor, marchează o nouă premieră. O premieră majoră pentru sportul național. Și anume, urbea de pe Bega este gazda primului campionat european de padel, ce ajunge în acest weekend cu o etapă în țara noastră. „Provocarea românească” / ”Romanian Challenge”, organizată de Central European Padel Tour, se va desfășura între 21 și 23 aprilie, la Baza sportivă „Padel Center” din Dumbrăvița, Strada Praga nr. 6.

Un număr de 65 de sportivi, băieți și fete, din 12 țări, au răspuns provocării Central European Padel Tour (CEPT), competiție a profesioniștilor din Europa. Sportivi profesioniști din Cehia, Croația, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Tunisia și Ungaria vor evolua pe cele cinci terenuri ale clubului (trei acoperite și două în aer liber), furnizate de producătorul oficial pentru World Padel Tour.

Padelul este un sport de rachetă, aflat la intersecția dintre tenis și squash, care se joacă la dublu, pe terenuri înconjurate de pereți de sticlă.

Central European Padel Tour (CEPT) este singurul turneu profesionist de padel în comunitatea europeană. Competiția se desfășoară pe parcursul unui an, cu etape lunare  în toate țările. Pentru prima dată în istoria acestei competiții importante, România a intrat în joc, prin găzduirea etapei naționale la „Padel Center”.

Meciurile din cadrul ”Romanian Challenge” încep astăzi, 21 aprilie, și continuă până duminică, 23 aprilie,  pe terenurile Bazei sportive „Padel Center, după următorul program: vineri, 18,00 – 20,00; sâmbătă, 10,00 – 19,00; duminică, 10,00 – 15,00.

Publicul iubitor de sport, dar și toți cei care doresc să descopere un sport nou sunt așteptați în tribune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *