0 3 minute 1 an

Un nou tur ghidat la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, de această dată împreună cu asist univ. dr. Smaranda Moldovan, va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 18,00. Iubitorii de frumos vor avea ocazia să descopere Facultatea de Arte și Design din Timișoara (Strada Oituz nr. 4), prin creațiile inedite ale studenților și prin expozițiile actuale găzduite de aceasta. Totodată, vor putea afla mai multe despre secțiile existente în cadrul facultății menționate.

Participarea este gratuită și se adresează atât copiilor cât și adulților, însă necesită înscriere la linkul: https://forms.gle/XQn9e7zj1VB8UWiEA.

(Sursa foto: uapt.cjtimis.ro)

Smaranda Sabina Moldovan este cadru didactic la Universitatea de Vest, Facultatea de Arte și Design, din Timișoara, Secția Pictură. Demersul ei artistic este în principal bazat pe o zonă abstractă, cu accente pe câmpul de culoare și monocromii, denumite de artistă umbre colorate. Ea operează cu diferite medii, de la pictura tradițională la asamblaje și instalații.

Turul ghidat face parte din proiectul „Arta în comunitate”, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Timișoara în parteneriat cu Studioul „artouching”. Acest proiect, finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități – Timișoara, are ca scop apropie oamenii de artă și arta de oameni.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federația Fundațiile Comunitare din România (FFCR), finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundația Comunitară Timișoara.

Parteneri în proiectul „Arta în comunitate” sunt și: Facultatea de Arte și Design Timișoara, DIGITAL:CANVAS și Ornella Studio Design.

Dezvoltarea proiectului poate fi urmărită pe paginile de social-media, după cum urmează: www.facebook.com/Artaincomunitate și respectiv pe Instagram, arta_in_comunitate.

L.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *