0 2 minute 1 an

agoranews.ro

Astăzi, vremea va fi caldă și frumoasă. Temperaturile maxime vor oscila între 19 și 24 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 – 5 grade Celsius în depresiuni și 12 – 13 grade Celsius în Sudul Banatului.

Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și dimineața. Noaptea cerul va fi înnorat, existând condiții de ploaie. Intensitatea vântului va fi moderată, cu unele intensificări temporare, mai ales la deal și în zona montană a Banatului. Aici rafalele de vânt vor atinge 50 – 60 km/ h.

Mâine, vremea va fi instabilă și se va răci ușor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 6 și 10 grade Celsius.

Ziua cerul va fi variabil, cu înnorâri temporare după-amiaza și noaptea. În aceste perioade ale zilei, pe arii restrânse, vor cădea ploi sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice. Vor exista condiții de grindină. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări în Sudul Banatului și în zona montană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *