0 2 minute 12 luni

Astăzi, vremea este instabilă și în răcire ușoară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 24 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 6 grade Celsius în depresiuni și 11 grade Celsius în Câmpia de Vest.

agoranews.ro

Ziua cerul este variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea. În aceste perioade ale zilei, pe arii restrânse, vor cădea ploi, mai ales sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice. Vor exista condiții de grindină. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări în Sudul Banatului și în zona montană corespunzătoare. Rafalele de vânt vor atinge viteze de 50 – 60 km/ h, mai mari pe culmile munților.

Mâine, vremea va fi predominant instabilă și va continua să se răcească. Temperaturile maxime vor oscila între 16 și 21 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 5 și 9 grade Celsius.

Temporar, cerul va fi puternic înnorat, local ziua și izolat noaptea vor cădea ploi, mai ales cu caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice și de rafale de vânt mai puternice. Intensitatea vântului va fi în general slabă, cu unele intensificări izolate, mai ales la munte.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *