0 2 minute 1 an

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții al Muzeului Național al Banatului a fost lansat, azi, 4 mai a.c., în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, de către Consiliul Județean Timiș.

Acesta solicită suplimentarea structurii organizatorice a Muzeului Național al Banatului cu 12 posturi de execuție. Aceasta va face ca prestigioasa instituție de cultură regională să cuprindă 85 de posturi, din care șase de conducere și 79 de execuție.

Locuitorii județului Timiș sunt invitați ca până la 15.05.2023 să contribuie cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare referitoare la proiectul de act normativ menționat. Acestea pot fi trimise sub formă de mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: cornelia.paraipan@cjtimis.ro sau prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș. Totodată, pot fi depuse personal la registratura CJT.

Materialele transmise vor avea înscrisă mențiunea: „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții al Muzeului Național al Banatului”.

Există și posibilitatea ca CJT să organizeze o întâlnire în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 15.05.2023.

Documentația privitoare la proiectul de act normativ în discuție poate fi consultată pe pagina de internet a CJT, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-MNB-2023.pdf.

Sursa foto: mnab.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *