0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea este instabilă și în răcire ușoară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 21 – 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 7 și 10 grade Celsius.

agoranews.ro

Ziua cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor cădea ploi, mai ales sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice izolate, fenomene ce se vor produce în special la munte, unde cantitățile de apă cumulat vor ajunge la 15 – 20 l/ mp, dar și pe arii restrânse din restul Banatului. În zonele montane mai înalte de 1.800 m vor cădea precipitații mixte. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări asociate averselor. Noaptea, în depresiuni se va produce ceață.

Mâine, vremea se va apropia de normalul pentru această perioadă a anului, dar la munte va fi ușor instabilă. Temperaturile maxime vor oscila între 18 și 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 5 și 11 grade Celsius.

Temporar, dimineața și seara, cerul va fi puternic înnorat în special în Estul regiunii. Vor cădea ploi izolate, mai ales cu caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice. Intensitatea vântului va fi între slab și moderat. Noaptea, mai ales în depresiuni, se mai poate produce ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *