0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea este normală din punct de vedere termic, dar ușor instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 24 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 7 și 13 grade Celsius.

Temporar, după-amiaza și seara, cerul va fi puternic înnorat în special la deal și la munte. Vor cădea ploi izolate, mai ales cu caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă, izolat, la munte vor fi mai însemnate. Intensitatea vântului va fi între slab și moderat, cu intensificări izolate noaptea, în Sudul Banatului. Norii se vor extinde noaptea dinspre Crișana înspre Banat.

agoranews.ro

Mâine, vremea va fi în general instabilă, dar caldă. Temperaturile maxime vor oscila între 20 și 25 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 8 și 13 grade Celsius.

Ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar izolat vor fi condiții de ceață. Noaptea, ploile, cu caracter de aversă și torențial, însoțite de descărcări electrice se vor extinde dinspre Crișana spre Banat. Izolat se vor crea condiții de grindină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *