0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea se răcește. Temperaturile maxime vor oscila între 16 grade Celsius în Dealurile Crișanei și 23 de grade Celsius în Sudul Banatului; cele minime se vor situa între 3 grade Celsius în depresiuni și 10 grade Celsius în Sudul Banatului.

agoranews.ro

Cerul va fi temporar noros. Local la munte și pe arii mai restrânse în rest vor cădea ploi cu caracter de aversă însoțite izolat de descărcări electrice. Pe crestele munților, la peste 1.800 de metri, va ninge. Izolat, se vor crea condiții de ceață. Vântul va sufla în general moderat timpul zilei și va slăbi pe parcursul nopții.

Mâine, vremea se va răci în continuare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 18 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 3 grade Celsius în depresiuni și 12 grade Celsius în Sudul Banatului.

Cerul va fi variabil și va ploua pe arii restrânse. Pe crestele munților, la peste 1.800 de metri, va ninge. Izolat se vor crea condiții de ceață. Viteza vântului va fi între slab și moderat, cu intensificări în Sudul Banatului și la munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *