0 2 minute 1 an

În prima fază a Campionatului Naţional de Baschet Masculin U18, formația antrenată de Radenko Toroman și Petru Czmor a debutat cu dreptul: a învins ABC Leii Probasketball București cu 104 – 61. A urmat o nouă victorie a „puilor” de „Lei”, 101 – 62 cu Galactica Brașov, pentru ca mai apoi, din păcate, aceștia să cedeze în fața echipei care a găzduit turneul final al juniorilor U18, CSU Știința București, 65 – 79. Aceasta a fost prima lor înfrângere după 18 victorii consecutive în sezonul actual.

Cu cele două succese obținute, echipa alb-violetă s-a calificat în semifinale, unde au întâlnit echipa CSA Steaua Bucureşti. Aceasta a încheiat grupa a II-a a turneului U18, desfășurat la Sala „Romsilva” din Capitală, cu două victorii (85 – 80 cu CSO Voluntari, 89 – 79 cu CSM Constanţa) şi o înfrângere (80 – 85 cu ACS U-BT Cluj-Napoca). În cealaltă semifinală au fost adversare CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSO Voluntari.

„Leii” U18 au fost foarte extrem de aproape de calificarea în marea finală a Campionatului Naţional. Meciul cu CSA Steaua Bucureşti a fost unul pe muchie de cuţit, deznodământul fiind clar abia după ultima sirenă: s-a încheiat la un punct diferență în favoarea steliștilor, 59 – 58.

Prin urmare, SCM UVT OHMA Timişoara a jucat ieri pentru bronz, tot la Arena „Romsilva” din Capitală, în compania CSO Voluntari. În finala mică a Campionatului Naţional de Baschet Masculin U18, „Leii” au dispus de echipa din județul Ifov cu scorul de 93 – 85 şi s-au clasat pe locul al treilea, obținând medalia de bronz, cu un total de 19 victorii şi doar două înfrângeri!

Felicitări juniorilor alb-violeţi sub 18 ani şi antrenorilor Radenko Toroman și Petru Czmor pentru parcursul din acest sezon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *