0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea va fi rece pentru această perioadă a anului și ușor instabilă. Temperaturile maxime vor oscila între 12 și 19 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 3 grade Celsius în depresiuni și 13 grade Celsius în Sudul Banatului.

agoranews.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza. La deal și la munte vor cădea ploi în averse. Pe crestele munților, la peste 1.800 de metri, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări în Sudul Banatului. Rafalele vor atinge 60 – 65 km/ h, iar la munte, chiar peste 70 – 80 km/h.

Mâine, vremea se va încălzi ușor, dar va fi totuși răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 5 grade Celsius în depresiuni și 11 grade Celsius în Sudul Banatului.

Ziua, cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare. Ziua, local în Banat va ploua în averse slabe. Vor fi condiții de ceață. Viteza vântului va fi cuprinsă între slab și moderat, cu intensificări locale și temporare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *