0 2 minute 1 an

Astăzi, vremea va continua să se încălzească și va rămâne frumoasă, dar cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 31 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 10 și 16 grade Celsius, mai ridicate la deal, unde vor putea ajunge la 19 și chiar 20 de grade Celsius. Vântul va bate de la slab și la moderat, iar în zonele de câmpie dimineața și noaptea se preconizează să apară ceața.

agoranews.ro

Mâine, vremea va fi frumoasă și caldă, dar va deveni treptat instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 32 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 14 și 18 grade Celsius.

Cerul va fi variabil și se va înnora puternic mai ales după-amiaza. În acest interval al zilei va ploua pe arii extinse, iar ploile vor avea mai ales caracter de averse și vor fi însoțite de descărcări electrice și chiar și de grindină. Cantitățile de apă cumulate, mai ales noaptea, vor fi însemnate, putând să ajungă local la 15 – 20 l/mp. Vântul va bate de la slab și la moderat, cu unele intensificări datorate averselor și pe timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *