0 2 minute 12 luni

Astăzi, vremea va fi frumoasă și caldă, dar treptat va deveni instabilă. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 32 de grade Celsius, iar minimele, între 14 și 18 grade Celsius.

agoranews.ro

Cerul va fi variabil și se va înnora puternic mai ales după-amiaza, când va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea mai ales caracter de averse și vor fi însoțite de descărcări electrice, posibil și de grindină. Cantitățile de apă cumulate, mai ales noaptea, vor fi însemnate, putând să ajungă local la 15 – 20 l/ mp. Vântul va sufla între slab și moderat, cu unele intensificări datorate averselor și pe timpul nopții.

Mâine, vremea va fi în general instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 30 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 14 și 18 grade Celsius.

În cursul zilei, nori puternici vor apărea pe cer; la munte va ploua pe arii extinse, local în restul Banatului. Ploile vor avea mai ales caracter de averse și vor fi însoțite de descărcări electrice, posibil și de grindină. Mai ales la deal și la munte, se vor cumula cantități însemnate de apă. Vântul va bate de la slab la moderat, iar în zonele de câmpie dimineața și noaptea se poate să apară ceața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *