0 2 minute 10 luni

Astăzi, vremea va fi în general instabilă, dar în încălzire, astfel încât va deveni deosebit de caldă în Sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 28 și 32 de grade Celsius, iar minimele, între 13 și 18 grade Celsius.

agoranews.ro

În cursul zilei, cerul va fi temporar noros, iar mai ales seara și noaptea vor cădea averse însoțite de descărcări electrice, posibil și de grindină, pe alocuri semnalându-se chiar ploi torențiale. Pe arii restânse se vor cumula cantități însemnate de apă, ce pot să fie chiar mai mari de 30 l/ mp. Vântul va bate de la slab la moderat, cu intensificări datorate averselor. În unele locuri, noaptea este posibil să apară ceața.

Mâine, vremea se va răci. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 13 și 17 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros, iar pe arii extinse vor cădea ploi, la munte în special în averse torențiale însoțite de descărcări electrice, posibil și de grindină. Cantitățile de apă cumulate vor putea depăși local 20 – 30 l/ mp, iar izolat chiar peste 40 l/mp. Vântul va bate de la slab la moderat, cu intensificări datorate averselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *