0 2 minute 7 luni

Astăzi, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 33 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 10 grade Celsius în depresiuni și 20 de grade Celsius la deal.

agoranews.ro

Cerul va fi mai mult senin, dar din când în când vor apărea nori. După-amiaza și seara va ploua pe arii restrânse, în special sub formă de averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va bate de la slab la moderat, cu unele intensificări în Sudul Banatului.

Mâine, vremea va rămâne în continuare frumoasă și caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 12 grade Celsius în depresiuni și 18 – 19 grade Celsius la deal.

Cerul va fi mai mult senin până în primele ore ale după-amiezii; treptat norii își vor face apariția, devenind accentuați în a doua parte a nopții, când va ploua pe arii restrânse în zona Banatului, mai ales sub formă de averse, ce pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va bate de la slab la moderat, cu intensificări în depresiuni. În unele locuri, noaptea este posibil să se formeze ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *