0 2 minute 7 luni

Mâine, 15, septembrie, vremea se va răci în continuare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade Celsius (mai scăzute decât cele uzuale pentru această perioadă a anului), însă mai ridicate în Sudul Banatului, iar minimele se vor situa între 13 și 16 grade Celsius.

Foto: N.Ș.

Cerul va fi temporar înnorat, iar vremea va fi accentuat instabilă. Local la șes și pe arii extinse la munte, va ploua mai ales sub formă de averse, în unele locuri ploile având chiar caracter torențial. Cantitățile de apă prin acumulare în perioade scurte de timp vor fi însemnate, de până la 20 – 25 l/ mp. Posibil ca ploile să fie însoțite de descărcări electrice și de grindină. Vântul va bate de la slab la moderat, intensificări, de până la 50 – 60 km/ h, chiar vijelioase, fiind resimțite pe durate scurte de timp în Sudul Banatului. În mod izolat va apărea ceață.

Pentru județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, codul galben de furtuni instituit în jurul orelor 13 ale zilei de joi va rămâne în vigoare până mâine dimineață la ora 10,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *