0 3 minute 10 luni

Etapa a IV-a din Liga Națională de handbal masculin, Liga Zimbrilor, trimite echipa timișoreană în celălalt capăt al țării. Mâine, 17 septembrie, de la ora 18,00, SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSU Suceava.

Interul Sabin Ignat în acțiune în meciul cu U Cluj

Alb-violeții abordează jocul de la Suceava în condițiile în care au în palmares două rezultate de egalitate: la Bacău și cu Clujul, acasă (realizate în două meciuri cu răsturnări importante de scor) și o înfrângere pe teren propriu, la un gol diferență, în compania CSM Focșani.

În legătură cu aceste scoruri, Mihai Rohozneanu, antrenorul principal SCM Politehnica Timișoara, a declarat: „Ne doream mai mult, am realizat mai puțin, dar meciurile au trecut, iar focusarea și energia noastră trebuie să meargă spre ceea ce urmează. Fiecare partidă este importantă pentru noi și felul cum ne mobilizăm ne poate face să aducem puncte, fie că jucăm acasă sau în deplasare. (…) La noi, există o anumită tensiune, dar vine din dorința de a face mai mult. Îmi doresc ca această tensiune să fie benefică pentru partidele care urmează. Există și presiune, mai ales la meciurile cu echipele pe care le considerăm contracandidate pentru îndeplinirea obiectivului. Ține strict de noi să obținem victoria, dar – o repet – ne trebuie concentrare 100%.”

Sucevenii, adversarii de mâine ai handbaliștilor alb-violeți, se prezintă la startul partidei de pe terenul propriu cu două înfrângeri; totuși, ei au furnizat una dintre surprizele rundei a III-a, obținând o victorie clară cu Steaua.

„Erau cu cuțitul la os și au avut o abordare frumoasă. Ei compun o echipă tânără. Practică un handbal în viteză și acesta a fost atuul lor. Și poarta s-a prezentat la nivel ridicat, ceea ce le-a dat încredere.”, a spus Mihai Rohozneanu, antrenorul principal al SCM Politehnica Timișoara, referindu-se la evoluția sucevenilor în compania steliștilor.

Antrenorul nostru împlinește 39 de ani în ziua meciului de la Suceava, o zi de naștere pe care o va „prinde” chiar în orașul natal. Să sperăm că nu o va sărbători doar prin muncă!

Sursa foto: https://www.facebook.com/scmpolitehnica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *