0 3 minute 10 luni

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a pierdut în fața echipei Petrolul Ploiești la opt puncte diferență. Meciul a avut loc la Craiova, în weekend-ul trecut, în Cupa D a Cupei României la baschet masculin. La începutul partidei, Dragan Petricevici, antrenorul principal al „Leilor din Banat”, a aliniat următoarea formație: Makale Foreman, Nikola Gajic, Antonio Năsturescu, Edward Petrescu și Igor Kesar. Membrii lotului timișorean s-au confruntat cu unele probleme de sănătate, o parte dintre ele apărute în timpul jocului.

Pe lângă aceasta, meciul cu CSM Baschet Petrolul Ploiești a fost întrerupt după scurgerea a doar două minute și trei secunde din prima repriză, din cauza unor probleme cu instalația de iluminat a Sălii Polivalente din Craiova; în momentul întreruperii, echipa alb-violetă conducea cu scorul de 6-5. De fapt, problemele cu instalația electrică s-au făcut simțite și în timpul partidei de handbal ce a avut loc anterior celei de baschet, dar și pe durata perioadei de încălzire. Jucătorii celor două echipe au petrecut o bună parte din aceasta în întuneric sau în semi-întuneric, intervalele de timp în care becurile au fost stinse alternând cu cele în care lumina a funcționat la parametri normali.

Meciul a fost reluat după 15 minute de întrerupere, dar la scorul de 13 – 10 în favoarea alb-violeților a fost din nou întrerupt pentru o lungă durată de timp, tot din cauza defecțiunilor la instalația electrică.

După un meci încordat, cu numeroase reveniri de scor de ambele părți, cu probleme în atac și time-out pentru cele două echipe, aruncări de la distanță și de la linia de fault, pase decisive și recuperări, baschetbaliștii de la Petrolul Ploiești au obținut în prelungiri victoria în fața timișorenilor. Partida s-a încheiat după două ore și jumătate cu scorul 86 – 78 pentru elevii lui Mihai Popa.

Cupa României a fost prima competiție programată în sezonul oficial 2023 – 2024 în baschetul masculin românesc și a adus pe teren toate cele 18 echipe înscrise în LNBM Getica 95.

Sursa foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *