0 2 minute 7 luni

Echipa timișoreană de baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet și-a lărgit lotul, ajungând la înțelegere cu jucătorul sârb Luca Mitrovici, cu o înălțime de 1,91 m, care evoluează pe pozițiile 2 și 1.

Transferul a fost necesar, deoarece echipa alb-violetă va avea un program aglomerat începând din această lună, dar și din cauză că George Dimitrievici va absenta, din motive medicale, pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Luca Mitrovici, 27 de ani (s-a născut pe 17 septembrie 1996), va petrece astfel al doilea sezon în România, după ce în campionatul 2022 – 2023 a jucat în 31 de partide pentru CSM Galați, în 28 din acestea fiind inclus în cinciul de start. Mediile sale au fost de 14.45 puncte, 5 pase decisive și 2.13 recuperări/ meci; el a înscris de opt ori cel puțin 20 de puncte pentru echipa de la Dunăre, fiind cel mai bun marcator al acesteia.

De-a lungul carierei, Mitrovici a mai jucat pentru: Smederevo, Dunav Banovci, KK Vârșeț, Mladost Zemun și OKK Belgrad (toate din Serbia), la OKK Spars Sarajevo (Bosnia-Herțegovina), precum și la Enosi Kavalas (din Grecia).

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara are programat următorul meci pe miercuri, 11 octombrie, când de la ora 19,00 se va întâlni, pe tern propriu, cu recent promovata CSM Corona Brașov.

Sursa foto: https://www.facebook.com/baschetscmtimisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *