0 3 minute 7 luni

Meciul SCM USV Timișoara – CS Năvodari, din etapa VIII-a (a treia din retur) a fazei secunde din Liga Națională de rugby nu se va mai juca. Partida ar fi trebuit să aibă loc mâine, 7 octombrie, însă formația din Năvodari a anunțat că nu va veni la Timișoara. Prin urmare, jocul va fi omologat cu 5 – 0 în favoarea echipei alb-violete.

În continuarea campionatului, SCM USV va întâlni echipa Grivița-UNEFS București pe 18 noiembrie, în Capitală, în tur bucureștenii neprezentându-se la partida de la Timișoara.

Reamintim că în ultimele zile din una septembrie un centru al rugbyștilor timișoreni a fost chemat de urgență la națională, pentru a-l înlocui pe unul dintre jucătorii cu probleme medicale. Centrul Alexandru Bucur, 29 de ani, inclus și în alte ocazii în echipa „Stejarilor”, s-a alăturat timișorenilor deja aflați în Franța, unde se derulează ediția 2023 a Cupei Mondiale. Bucur a jucat în echipa care s-a confruntat cu Scoția, sâmbătă, 30 septembrie, meci ce s-a soldat cu o înfrângere severă pentru români (0 – 84 pentru scoțieni).

„Stejarii” mai au de jucat cu Tonga, partida fiind programată pentru duminică, 8 octombrie, de la ora 18,45, pe Stade Perre Mauroy din Lille, acesta fiind ultimul meci al tricolorilor în această importantă competiție. Căpitanul echipei alb-violete, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu (autor a 8 puncte în partida cu Irlanda), Tevita Manumua, Marius Simionescu, Alin Conache și antrenorul pentru jocul cu grămada, Mihăiță Lazăr, mai reprezintă SCM USV Timișoara în naționala României care participă la actuala ediție a Cupei Mondiale.

Regatul Tonga este un arhipelag cu o suprafață totală de 748 kmp, alcătuit din 150 de insule și insulițe din Pacificul de Sud, supranumit „Insulele Prietenoase” și „Perla Pacificului de Sud”. Țară independentă și suverană, pe suprafața de 186 kmp a celor 40 de insule locuibile trăiesc circa 110.000 de persoane. Limbile oficiale sunt engleza și tongana. Capitala sa este la Nuku’alofa, iar moneda națională se numește Pa’anga.

Sursa foto: facebook.com/p/SCM-RUGBY-Timisoara-Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *