0 3 minute 6 luni
Echipa de seniori SCM „Poli” Timișoara

SCM „Poli„ Timișoara a fost învinsă în etapa a șaptea din Liga Zimbrilor, 29 – 23, în meciul disputat azi în deplasare cu echipa din Buzău, deși la pauză avea un gol în avans, 11 – 12. Potențialul de joc al alb-violeților a scăzut în repriza secundă, când s-au produs greșeli de joc atât în atacul, cât și în apărarea timișorenilor.

Iată și câteva secvențe mai semnificative din această partidă:

* în min. 8, Buzău – Timișoara 2 – 4, în urma unui contraatac al gazdelor, care ratează prin Barros;

* în min. 30, Buzău – Timișoara 11 – 12, timișorenii intrând în avantaj în urma unui gol marcat de la 7 m;

* în min. 50, Buzău – Timișoara 22 – 19, gazdele mărindu-și avantajul printr-o aruncare de la 7 m.

Pentru echipa alb-violetă au marcat: Marius Sadoveac 7 goluri, Filip Marianovici 5 goluri, Răzvan Trif 4 goluri, Antonio Pribanic 2 goluri și Ianus Dumitrescu, Darius Bran, Sabin Ignat, Vlad Chira și Constantin Enculescu fiecare câte un gol.

Înaintea etapei de azi a campionatului, HC Buzău ocupa locul al optulea, cu șapte puncte. După șase etape disputate, buzoienii au înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

În schimb, SCM „Poli” Timișoara se găsea printre codași, pe locul al XI-lea, cu cinci puncte. Alb-violeții au înregistrat o singură victorie, două remize și trei eșecuri.

În ceea ce privește echipele de tineret și de juniori 2 de la SCM „Poli” Timișoara, aceastea au marcat o înfrângere și un succes în meciurile susținute în campionatele naționale.

Echipa de tineret condusă de Nae Alexandru s-a deplasat la Cluj -Napoca, unde a jucat împotriva echipei din localitate. Partida CS Universitatea Cluj SCM „Poli” Timișoara s-a încheiat cu 35 27 în favoarea gazdelor.

Juniorii 2 au jucat împotriva echipei C.S. Victoria Nădlac și au câștigat cu scorul de 44 22.

Sursa foto: Pagina oficială de Facebook a echipei de handbal SCM „Poli” Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *