0 3 minute 8 luni

Astăzi, vremea va fi în continuă frumoasă și mult mai caldă decât normalul pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 30 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 8 grade Celsius în depresiuni și mai ridicate, până la 21 de grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare locale. Vântul va bate în general moderat, cu unele intensificări temporare, viteza rafalelor putând să ajungă la 50 – 60 km/h, iar pe culmile montane, chiar mai mare de 80 km/ h. Izolat, seara, mai ales în depresiuni, va apărea ceața și se va depune bruma.

La Arad, temperaturile vor varia între 21 și 29 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit; la Reșița, între 21 și 27 de grade Celsius, cerul va fi însorit în cea mai mare parte a timpului; la Timișoara, între 20 și 29 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat, fără prognostic de ploaie petru această seară.

Foto: agoranews.ro

Mâine, vremea va continua să fie deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade Celsius, iar minimele, între 10 grade Celsius în depresiuni și mai ridicate, de 20 de grade Celsius, la deal.

Cerul va fi variabil în timpul zilei și se va acoperi de nori spre seară. Va ploua la început în Vestul Banatului, iar ulterior ploile, în averse locale însoțite de descărcări electrice izolate, se vor extinde pe toată suprafața regiunii. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare. Izolat, dimineața și seara vor fi condiții de ceață și de brumă, mai ales în depresiuni.

La Arad, temperaturile vor varia între 17 și 28 de grade Celsius, cerul va fi în cea mai mare parte a timpului înnorat, probabilitatea de a ploua în timpul nopții fiind de 20%; la Reșița, între 18 și 27 de grade Celsius, cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a timpului, iar probabilitatea de a ploua este de 20%; la Timișoara, între 17 și 28 de grade Celsius, iar cerul va fi în cea mai mare parte a timpului înnorat, cu o probabilitate de 20% de ploaie în timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *