0 2 minute 6 luni

Mâine, 30 octombrie, în Banat vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 4 și 6 grade în depresiuni și 17 grade Celsius la deal.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi parțial noros noaptea și dimineața devreme și variabil spre parțial senin pe parcursul zilei, redevenind parțial noros seara și în noaptea următoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ușoare ziua în Banat. Izolat, dimineața și seara, mai ales în depresiuni se va forma ceață și va cădea brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 15 și 24 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat și nu se așteaptă precipitații în timpul nopții; la Reșița, între 16 și 24 de grade Celsius, cerul va fi în cea mai mare parte a zilei senin și nu se așteaptă precipitații în timpul nopții; la Timișoara, între 11 și 22 de grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat, vântul va bate în rafale de 24 – 26 km/ h și nu se așteaptă precipitații în timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *