0 2 minute 5 luni

Mâine, vremea se va încălzi ușor față de azi, dar va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade Celsius, în Dealurile de Vest și 19 grade Celsius în Sudul Banatului, iar cele minime între 7 grade, în depresiuni și 11 grade Celsius, la deal.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi mai mult noros și va ploua puternic pe arii extinse, în timpul zilei, cantitățile de apă fiind mai însemnate local, ziua și mai scăzute pe parcursul nopții. La munte, la înălțimi mai mari de 1.800 m, vor cădea precipitații mixte.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele muntoase, în special în prima parte a zilei. Izolat, mai ales dimineața, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 7 și 13 grade Celsius, cerul va fi senin, temporar noros, va ploua pe aproape întreg parcursul zilei; la Reșița, între 8 și 17 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat, va ploua cu începere de la ora 18 și pe toată durata nopții următoare, până pe la ora 6,00 a.m.; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 7 și 17 grade Celsius, cerul va fi parțial noros, va ploua de la ora17,00 până în jurul orei 6,00 a.m., mai puternic în timpul nopții următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *