0 4 minute 5 luni

Astăzi, între orele 14,00 și 22,00, se întrerupe furnizarea apei reci, ca urmare a necesității AQUATIM de a efectua lucrări de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție aflate în Timișoara, pe străzile Ulpia Traiana și Adam Mickiewicz, respectiv între orele 8,00 și 15,00 pe străzile Timiș, Țibleșului, Tigrului, Radu de la Afumați și Adam Mickiewicz. Din același motiv (lucrări de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție), tot azi și tot de la 8,00 la 15,00, se sistează alimentarea cu apă rece în Giarmata și Recaș.

Din cauza lucrărilor de conectare a unor conducte situate la intersecția Străzii Aurel Popovici cu Bd. Take Ionescu, astăzi, între orele 8,00 și 18,00 se va opri apa rece la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și la Grădinița și Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan, precum și în blocurile și casele de pe Bd Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), și străzile: Martir Sebastian Iordan, Aurel Popovici, Zurobara și Constantin Brâncuși, din municipiul Timişoara. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2.

De asemenea, pe Strada Locotenent Ovidiu Balea, din Timişoara va fi întreruptă azi, de la ora 8,00 la 18,00, alimentarea cu apă rece, tot ca urmare a lucrărilor de conectare a unor conducte.

AQUATIM derulează astăzi lucrări de execuție a unui branșament și la intersecția străzilor Chișodei cu Cercului. Pe durata lucrării se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul „Lidl” din zonă, iar în Giroc și Chișoda presiunea va fi scăzută.

Astăzi, între orele 9,00 și 15,00 se întrerupe furnizarea apei reci și la Pădureni, ca urmare a efecturării unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

În Boldur, apa rece va curge cu presiune scăzută din această dimineață, de la ora 7,00, și până mâine (17 noiembrie a.c.) seară, la ora 22,00. În această localitate AQUATIM derulează lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

La Pișchia continuă lucrările de spălare a rețelei de distribuție, zilnic, până mâine, 17 noiembrie a.c., între orele 9,00 și 15,00. Ca atare, se întrerupe alimentarea cu apă rece în această localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa rece menajere abia după limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioadele de timp anunțate.

Call center/dispecerat 24/7: 0356-914

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *