0 2 minute 8 luni

Mâine, între orele 9,00 și 15,00, se va întrerupe furnizarea apei reci în Deta, Gătaia și Ghilad, întrucât AQUATIM SA efectuează lucrări de spălare a rețelelor de distribuție din localitățile sus-amintite.

La Pișchia continuă și mâine lucrările de spălare a rețelei de distribuție. Ca atare, tot între orele 9,00 și 15,00 se întrerupe alimentarea cu apă rece în această localitate.

În Boldur, apa rece curge cu presiune scăzută din această dimineață, de la ora 7,00, și până mâine (17 noiembrie a.c.) seară, la ora 22,00. În această localitate AQUATIM derulează lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

Presiune scăzută a apei reci și la Cadar și Herendesti, ca urmare a lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție în cele două sate menționate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa rece menajere abia după limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioadele de timp anunțate.

Call center/dispecerat 24/7: 0356-914

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *