0 2 minute 5 luni
Foto: agoranews.ro

Vremea se răcește în continuare și va fi închisă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade Celsius, iar cele minime între -1 grad, în depresiuni și 6 grade Celsius, la deal.

Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. La munte, vor cădea precipitații mixte în timpul zilei și ninsori, noaptea. Local, cantitățile de apă cumulate vor depăși 15 – 20 l/ mp și izolat chiar și 30 l/ mp.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări izolate ziua. Noaptea viteza vântului va crește și va ajunge la 45 – 55 km/ h. Pe crestele munților rafalele vântoase vor depăși 80 km/ h și vor viscoli ninsoarea. Izolat, mai ales dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 3 și 9 grade Celsius, cerul va fi senin și temporar noros, va ploua începând cu ora 6,00 a acestei dimineți și până sâmbătă la 6,00 a.m.; la Reșița, între 1 și 9 grade Celsius, cerul va fi în mare parte înnorat, iar probabilitatea de a cădea ploi în următoarele 24 de ore va depăși 50% la ora 7 a.m. și 90%, între orele 8,00 a.m. și orele 6,00 a.m. ale zilei de sâmbătă; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 1 și 10 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat și va ploua pe tot parcursul zilei de mâine, începând cu ora 6,00 a.m., până la ora 6,00 a.m. a zilei următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *