0 2 minute 7 luni

Circulația pe banda din stânga (conform sensului unic de mers) a Străzii Hector (cartierul Cetate) va fi restricționată mâine, 20 noiembrie, între orele 9,00 și 12,00. Situația constituie urmarea necesității de a amplasa un ecran ca parte componentă a instalației artistice „Vremea de mâine” a artiștilor Santiago Mostyn & Susanna Jablonski. Celelalte benzi de circulație rămân deschise circulației rutiere.

Se închide traficul rutier pe Strada Lorena, în zona intersecției cu Strada Gh. Adam, pe tronsonul Strada Renașterii – Strada Gh. Adam. Situația va dura între 20 noiembrie și 4 decembrie a.c.

Pe Calea Bogdăneștilor se instituie restricții de circulație începând de mâine, 20 noiembrie, până sâmbătă, 25 noiembrie, pentru a fi realizate marcajele rutiere.

Totodată, în perioada 21 noiembrie (ora 8,00) – 22 noiembrie (ora 20,00), se oprește traficul rutier pe Strada 1 Decembrie 1918, pentru intervenții la infrastructura rutieră.

Circulația pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul de mers dinspre Bd. Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe Str. Platanilor este restricționat din 18 noiembrie până pe 1 decembrie (ora 20.00). Circulația se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții, pe câte o bandă pentru fiecare direcție de mers. În această perioadă, se vor derula lucrări de refacere a covorului asfaltic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *