0 2 minute 5 luni

Astăzi, între orele 9,00 și 16,00, se întrerupe furnizarea apei reci în comuna Giroc, ca urmare a necesității AQUATIM de a executa lucrări de conectare a unor conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanilor. Vor fi afectate străzile: Neptun, Ecoului, Vișinului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Arțarului și Alunului.

Tot astăzi, dar între orele 9,00 și 15,00 se întrerupe furnizarea apei reci și la Bazoș, Izvin, Pișchia și Petrovaselo, de asemenea ca urmare a efecturării unor lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Alimentarea cu apă rece în localitățile amintite anterior va fi oprită zilnic în perioada 20 – 24 noiembrie a.c., între orele sus-precizate.

Apa rece va curge cu presiune scăzută în cartierul timișorean Aeroport, azi, de la ora 8,00, până la ora 15,00, precum și în localitățile: Honorici, Sacoșu Turcesc și Șipet, între orele 9,00 și 14,00. Situația se datorează lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa rece menajeră abia după limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioadele de timp anunțate.

Call center/dispecerat 24/7: 0356-914

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *