0 2 minute 7 luni

Vremea în Banat va redeveni rece și ploioasă de mâine, 22 noiembrie, mercurul termometrelor coborând noaptea din nou sub 0 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 12 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 3 grade Celsius, ceva mai ridicate în Sud-Estul Banatului ( 5 – 6 grade Celsius).

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi temporar noros ziua și variabil, noaptea. Va ploua local în Banat și izolat în Crișana, iar la munte vor cădea precipitații mixte. La altitudini de peste 1.700 acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări în Câmpia de Vest. Izolat, dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între -3 și 9 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 90% de a ploua în această noapte; la Reșița, între 3 și 10 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de 100% de a ploua continuu până la ora 18,00; la Timișoara, temperaturile vor oscila între -3 și 11 grade Celsius, cerul va fi înnorat după-amiaza, cu o probabilitate de peste 95% de a ploua, în această noapte și până în dimineața următoare, la ora 11,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *