0 2 minute 8 luni

Vremea în Banat va fi și astăzi, 23 noiembrie, rece, dar frumoasă, însă mercurul termometrelor continuă să coboare noaptea sub 0 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade Celsius (în Sudul Banatului), iar cele minime între -5, în depresiuni, și 2 grade Celsius, la deal.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi senin dimineața și variabil, după-amiaza. Va ploua ușor în Sudul și Estul Banatului și în Sudul județului Hunedoara, în timp ce la munte vor cădea precipitații mixte, iar la înălțimi de peste 1.700 metri acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări locale la munte și în zona Crișanei. Izolat, dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între -2 și 6 grade Celsius, cerul va fi senin și temporar noros, cu o probabilitate de 20% de a ploua în această noapte; la Reșița, între -1 și 4 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de 10% de a cădea ploaia; la Timișoara, temperaturile vor oscila între -3 și 6 grade Celsius, cerul va fi senin, cu o probabilitate de doar 10% de ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *