0 2 minute 5 luni

Începând de azi, 30 noiembrie, vremea va începe să se încălzească ușor în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade Celsius, iar cele minime între 1 grad, în depresiuni, și ceva mai ridicate, 8 grade Celsius, la deal.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi mai mult noros, iar după-amiaza și noaptea pe arii restrânse vor cădea precipitații în special sub formă de ploaie, cantitățile cumulate de apă putând să depășească 20 – 25 l/ mp. Ninsorile de la munte se vor transfoma în lapoviță și ploaie, ceea ce poate conduce la producerea poleiului.

Vântul va sufla predominant moderat, cu unele intensificări temporare. Viteza acestuia va ajunge la 45 – 55 km/ h. Izolat, dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între 2 și 6 grade Celsius, cerul va fi parțial noros, cu o probabilitate de 100% de a ploua, începând de la orele 14,00 ale acestei după-amiezi și până mâine dimineață, iar viteza vântului va ajunge la 31 km/ h la miezul nopții; la Reșița, între 1 și 7 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de 70% de a cădea ploaia pe parcursul zilei de azi, al nopții și al dimineții viitoare, până la orele 6,00; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 2 și 6 grade Celsius, cerul va fi în mare parte înnorat, cu o probabilitate de peste 70% de ploaie pe parcursul după-amiezii și serii de astăzi (între orele 15,00 și 23,00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *