0 2 minute 8 luni
Foto cu rol ilustrativ.

Azi, 4 decembrie, între orele 8,00 și 15,00, în Timișoara va fi oprită furnizarea apei reci pe străzile: Aprodul Movilă, Bogdan Petriceicu Hasdeu și Macilor, precum și în Recaș, ca urmare a desfășurării de lucrări de reparație a unor avarii survenite la rețelele de distribuție din zonele amintite.

De asemenea, în Timișoara va fi sistată alimentarea cu apă rece pe Calea Șagului și Strada Episcop Joseph Nischbach, de la orele 12,00 și până la orele 20,00. Situația se datorează faptului că AQUATIM execută lucrări de reparație a unor avarii survenite la rețelele de distribuție din cele două zone menționate.

În Moșnița Veche și Moșnița Nouă apa rece va curge cu presiune scăzută între orele 8,00 și 16,00, datorită unor lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandăm abonaților afectați să folosească apa în scopuri menajere doar după limpezirea completă.

Call center/ dispecerat non-stop: 0356-914.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *