0 2 minute 7 luni

În Timișoara vor continua și mâine, 7 decembrie, lucrările de conectare conducte la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Aprodul Movilă, începute în dimineața Ajunului de Moș Nicolae, la ora 8,00. În acest context, furnizarea apei reci pe străzile amintite se va desfășura în regim normal. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1 și se vor încheia mâine, 7 decembrie, orele 20,00.

Foto cu rol ilustrativ.

Ca urmare a unor lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare, mâine, de la 9,00 la 16,00 va fi întreruptă alimentarea cu apă rece în Buzad, județul Timiș. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandăm abonaților afectați să folosească apa în scopuri menajere doar după limpezirea completă.

Call center/ dispecerat non-stop: 0356-914.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *