0 2 minute 7 luni

Vremea în Banat va redeveni rece și va continua să fie închisă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 5 grade Celsius, iar cele minime între -2 și 2 grade Celsius.

Foto: agoranews.ro

Cerul va fi mai mult noros, iar în timpul zile va ploua ușor, local, în Banat, ploile transformându-se treptat în precipitații mixte. Spre seară, acestea vor lua formă de ninsoare, iar noaptea se vor restrânge spre zona montană bănățeană, unde va continua să ningă. Posibil că din cauza acestei evoluții a condițiilor meteo, se vor crea condiții de polei.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări în zonele montane. Izolat, dimineața și în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între -2 și 3 grade Celsius, cerul va fi predominant noros, cu o probabilitate de 40% de a ninge ușor în timpul nopții. Între orele 7,00 și 10,00 se va produce ceață; la Reșița, temperaturile se vor situa între -3 și 3 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de peste 70% de ninsoare pe parcursul nopții și al dimineții (până la ora 7,00); la Timișoara, temperaturile vor oscila între -2 și 3 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 90% de ploaie ușoară, ce se va transforma în ninsoare în timpul nopții; dimineața, între orele 8,00 și 10,00 se va produce ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *