0 2 minute 7 luni
Foto: agoranews.ro

În timpul zilei de mâine, 8 decembrie, vremea se va încălzi foarte ușor în comparație cu ziua de azi, apropiindu-se de normalul pentru această dată, dar va rămâne închisă. În schimb, noaptea viitoare va fi ceva mai geroasă decât noaptea precedentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade Celsius, iar cele minime, între -7 grade Celsius, în depresiuni și -1 grad Celsius, în Nordul Crișanei.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare în prima parte a zilei. Pe arii restrânse, vor cădea precipitații ușoare, mai ales mixte, dar acestea vor fi sub formă de ninsoare în zona montană a Banatului. Posibil să se creeze condiții de producere a poleiului.

Vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări în zonele montane. Izolat, dimineața și noaptea, în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă.

La Arad, temperaturile vor varia între -3 și 3 grade Celsius, cerul va fi noros, cu o probabilitate de 60% de a ninge ușor în timpul nopții, perioadele de ninsoare alternând cu cele de ceață; la Reșița, temperaturile se vor situa între -2 și 3 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate de 80% de ninsoare de la ora 2,00 a.m. și până la ora 7,00 a.m.; la Timișoara, temperaturile vor oscila între -2 și 3 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 80% de a cădea fulgi de nea de la ora 4,00 a.m. și până la ora 7,00 a.m., perioadele de ninsoare alternând cu cele de ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *