0 2 minute 6 luni
Foto: agoranews

Vremea în Banat continuă să se încălzească foarte ușor, dar va rămâne rece și va fi schimbătoare. Noaptea viitoare va fi puțin mai caldă decât nopțile precedente. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 11 grade Celsius, iar cele minime, între 0 și 5 grade Celsius, ceva mai ridicate la deal.

Cerul va fi temporar noros, mai ales după-amiaza. Pe parcursul zilei, pe arii în extindere treptată dinspre Vest, vor cădea precipitații: ninsori în zona de munte a Banatului și în rest, predominant, ploi.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări locale în zonele montane. Vitezele rafalelor vor ajunge la 45 – 55 km/ h, chiar ușor mai mari la munte.

Izolat, dimineața și noaptea, în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă. De asemenea, este posibil să se creeze condiții de producere a poleiului.

La Arad, temperaturile vor varia între 3 și 7 grade Celsius, cerul va fi variabil, cu o probabilitate de 40 – 70% de a cădea precipitații, mai ales sub formă de ploaie; la Reșița, temperaturile se vor situa între 1 și 5 grade Celsius, cerul va fi înnorat și există o probabilitate scăzută, de 10% de precipitații pe parcursul zilei de mâine; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 1 și 4 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 40 – 80% de a cădea precipitații; mâine dimineață, între orele 5,00 și 7,00, se va forma ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *