0 2 minute 6 luni
Foto: agoranews.ro

Vremea în Banat continuă să se încălzească și mâine, 12 decembrie, dar va fi schimbătoare. Chiar și noaptea viitoare va fi puțin mai caldă decât noaptea trecută. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 12 grade Celsius, iar cele minime, între 1 și 7 grade Celsius, ceva mai ridicate la deal, izolat mai coborâte în depresiuni.

Cerul va fi foarte noros, mai ales după-amiaza. Pe parcursul zilei, vor cădea precipitații mai ales în zonele montane, iar în a doua parte a nopții, pe arii în extindere treptată dinspre Vest, va ploua.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări locale în zonele montane. Vitezele rafalelor vor ajunge la 45 – 50 km/ h la munte.

Izolat, dimineața și noaptea, în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă. De asemenea, la munte este posibil să se creeze condiții de producere a poleiului, din cauza precipitațiilor mixte.

La Arad, temperaturile vor varia între 5 și 8 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat, cu o probabilitate de 90% de a cădea precipitații după orele 23,00 și până la 6,00 dimineața; la Reșița, temperaturile se vor situa între 4 și 10 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat și există o probabilitate de peste 40% de precipitații după miezul nopții de mâine și până la 6,00 a.m.; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 5 și 9 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat, cu o probabilitate de 90% de a cădea precipitații după orele 23,00 și până la 6,00 dimineața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *