0 3 minute 6 luni
Foto: agoranews.ro

Mâine, 13 decembrie, vremea în Banat va fi închisă și ploioasă, dar mai caldă decât normalul pentru această perioadă a anului. Așadar, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 14 grade Celsius, iar cele minime, între 4 și 7 grade Celsius, ceva mai ridicate la deal, izolat mai coborâte în depresiuni.

Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații pe arii extinse, mai ales sub formă de ploaie. La munte, se vor semnala precipitații mixte. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate, depășind 25 – 40 l/ mp, l câmpie și peste 40 – 50 l/ mp la munte.

Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări locale în zonele montane. Vitezele rafalelor vor ajunge la 50 – 60 km/ h, peste 70 – 60 km/ h la munte, îndeosebi noaptea, în Sudul Banatului și zona montană corespunzătoare. Izolat, dimineața și noaptea, în special în depresiuni, vor fi condiții de ceață și brumă. De asemenea, la munte este posibil să se creeze condiții de producere a poleiului, din cauza precipitațiilor mixte.

La Arad, temperaturile vor varia între 6 și 11 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 100% de a cădea precipitații pe parcursul nopții și al întregii zile, iar viteza maximă a vântului va fi de 24 km/h; la Reșița, temperaturile se vor situa între 8 și 12 grade Celsius, cerul va fi parțial înnorat și vor cădea averse sporadice în timpul acestei nopți și al dimineții; în schimb, probabilitatea de a ploua mâine seară, mâine noapte și în dimineața următoare este de peste 80%, iar viteza maximă a vântului este de 26km/ h; la Timișoara, temperaturile vor oscila între 7 și 12 grade Celsius, cerul va fi înnorat, cu o probabilitate de 100% de a cădea precipitații pe parcursul nopții și al întregii zile, iar viteza maximă a vântului va fi de 21 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *