0 3 minute 1 an

Sunteți pasionați de artă și doriți să lăsați artistul dinăuntrul vostru să exploreze lumea? Sau aveți curiozități legate de înscrierea la Facultatea de Arte și Design din Timișoara (FAD)? Doriți să acumulați mai multe informații despre secțiile din cadrul facultății?

(Sursa foto: orizonturiculturale.ro)

Ei bine, dacă răspunsul este DA, fie că sunteți copii, tineri și adulți, sunteți invitați joi, 13 aprilie de la ora 18 la un tur al Facultății de Arte și Design (Strada Oituz nr. 4) din Timișoara, ghidat de prof. univ dr. Daniela Constantin. Întâlnirea va avea loc la intrarea în facultate. Veți putea să vă delectați privirea cu expozițiile amenajate în cadrul facultății și să vedeți atelierele de lucru prin intermediul unei întâlniri prietenoase și deschise spre comunicare.

Prof. univ. dr. Daniela Constantin, ghidul dvs. cu prilejul acestui eveniment, este artist vizual, profesoară la Secția pictură a FAD și președinta Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara (UAPT), cât și directoarea Centrului de Creație al Artelor Vizuale Contemporane, Departamentul Arte Vizuale, din cadrul Facultății de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara. Are o activitate artistică deosebită atât în țară, cât și în străinătate și o bună experiență managerială.

Participarea este gratuită însă necesită înscriere la linkul: https://forms.gle/x4Lb9NNa7TjyjVPm6.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului ˶Arta în comunitate˝, organizat de UAPT în parteneriat cu Studioul artouching, DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara. Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități Timişoara, un program coordonat la nivel național de Federația Fundațiilor Comunitare din România (FFCR), finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundația Comunitară Timișoara.

            N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *