0 2 minute 1 an

Vremea în Banat rămâne în general instabilă și astăzi, iar cerul va fi mai mult noros, valorile termice fiind aproape de cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 19 grade Celsius, iar cele minime între 7 și 9 grade Celsius. Va ploua pe arii relativ extinse, mai ales sub formă de averse, pe alocuri însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse, cantitățile vor cumula peste 15 – 20 l/ mp.

agoranews.ro

În zonele montane, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Viteza vântului va varia de la slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Mâine vremea va fi în continuare în general instabilă, dar relativ caldă. Temperaturile maxime se vor situa între 15 și 19 grade Celsius, iar cele minime, între 7 și 9 grade Celsius. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Va ploua pe arii relativ extinse, mai ales sub formă de averse, pe alocuri însoțite de descărcări electrice. Pe crestele montane vor cădea precipitații mixte. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificări izolate, ne informează www.radiotimisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *