0 3 minute 1 an
(Sursa foto: https://www.facebook.com/scmpolitehnica)

Dornici să scape de baraj, elevii lui Mihai Rohozneanu au abordat cu hotărâre meciul de ieri cu CSM Constanța, aflată pe poziția a treia a clasamentului Ligii Zimbrilor. Din păcate, ei nu și-au atins țelul, fluierul final care a răsunat în Sala „Constantin Jude” din Timișoara consfințind victoria constănțenilor. Aceștia au înscris golul care le-a adus victoria cu 20 de secunde înainte de încheierea jocului.

Deși a fost un joc dinamic, bun, iar alb-violeții au condus la pauză cu 15 – 10, lipsa lui Marius Sadoveac (care a fost folosit doar pentru loviturile de la 7 metri) și a lui Filip Marijanovici (al cărui nume nu s-a aflat pe raportul de joc), indisponibili după loviturile căpătate în meciul de la Vaslui, și accidentarea căpitanului Cristian Fenici (în imaginea de mai jos), care a făcut o entorsă la gleznă chiar la începutul celei de-a doua reprize, au cântărit greu în balanță.

(Sursa foto: radiotimisoara.ro)

După pauză, timișorenii conduceau cu 16 – 10, dar constănțenii și-au revenit repede, au egalat și chiar au avut un punct în avantaj, 17 – 18. În continuare a fost un meci strâns. Poliștii și-au reintrat în mână, au preluat din nou conducerea de încă două ori, dar s-a ajuns din nou la egalitate 29 – 29. Din păcate pentru gazde, cu 21 de secunde înaintea fluierului final, extrema Valentino Ravnici a înscris din nou, în urma unui atac inițiat de constănțeni, care astfel și-au adjudecat victoria.

Cel mai bun jucător al alb-violeților a fost Răzvan Trif, cu șase reușite.

(Sursa foto: pagina de Facebook a SCM Politehnica)

Elevii antrenorului Mihai Rohozneanu s-au aflat la un pas de a smulge 3 puncte de la echipa care și-a asigura bronzul clasamentului, dar în situația actuală nu mai pot evita barajul de menținere în Liga Națională.

În runda a 25-a, penultima, din Liga Națională de handbal masculin meciul SCM Politehnica – CSM Constanța s-a încheiat cu 29 – 30 (15 – 10, 14 – 20), iar alb-violeții se află pe locul 12, cu 25 de puncte. Campionatul național se întrerupe pentru meciul echipei naționale, iar apoi în ultima etapă poliștii vor juca acasă la CSM Bacău.

Câteva date tehnice: „Poli” a avut șase lovituri de la 7 m, șase intervenții de portar și nouă eliminări de 2 minute. De cealaltă parte, constănțenii au avut patru lovituri de la 7 m, nouă intervenții de portar și zece eliminări de 2 minute. Nu s-a acordat niciun cartonaș roșu.

L.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *