0 2 minute 1 an

Astăzi vremea se încălzește ușor în Banat. Temperaturile maxime sunt cuprinse între 16 și 20 de grade Celsius, iar cele minime se situează  între 4 și 8 grade Celsius.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare după-amiaza și seara, când pe arii restrânse, mai ales la deal și la munte vor cădea ploi, mai ales sub formă de aversă și însoțite de descărcări electrice. Este posibil să cadă grindină. Vântul va sufla de la slab la moderat, cu intensificări ușoare în Sudul Banatului. Dimineața și noaptea, izolat, sunt condiții de ceață.

agoranews.ro

Mâine, vremea va rămâne caldă, dar va fi ușor instabilă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 și 8 grade Celsius.

Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări temporare după-amiaza și noaptea. Pe arii restrânse, va ploua, mai ales în averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Izolat, mai ales în depresiuni, se va produce ceață dimineața. Vântul va sufla de la slab la moderat, aflăm de pe radiotimisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *