0 3 minute 12 luni

Implant pentru Refuz este parte din sunetul contemporan al Timișoarei, iar după infuzia de energie creată de concertul pe care FABER l-a găzduit anul trecut, e firesc să revină în același loc și în acest an, dar cu o formulă și mai plină. Așadar, membrii  Implant pentru Refuz concertează din nou la FABER, pe 22 aprilie, dar nu singuri. Le vor fi alături COMA și IMUND în deschidere.

Dincolo de piesele îndrăgite, COMA va prezenta în primă audiție la Timișoara noul său album intitulat „Acordul Părinților”.

„Deschidem porțile, barul și food truck-urile la ora 18, iar concertele încep de la 19. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 24.

Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie.”, spun organizatorii de la FABER Splaiul Peneș Curcanul nr. 4 – 5).

Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.

Implant Pentru Refuz s-a înființat în anul 1995, formația ieșind în evidență printr-un sound care a evoluat de-a lungul timpului și prin mesaje directe, profund ancorate în actualitate.

De-a lungul celor peste 26 de ani de existență, Implant pentru Refuz „a strâns în jurul său una dintre cele dense comunități muzicale, una trans-generațională”, devenind „emblematică” pentru „rock made in Timișoara”.

Implant pentru Refuz a cântat cu: Megadeth, Soulfly, Clawfinger, Deftones, Korn și Sick of it all.

Componență actuală: Octavian „Vita”, Valentin „Freaky”, Răzvan „Meshu”, Ștefan „Pișta” și Alexandru Hera, mezinul familiei.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA s-a înființat la începutul anilor 2000, la București. Trupa a cântat în deschiderea concertelor unor trupe și artiști internaționali, precum: Linkin Park, Korn, Deftones, Ozzy Osbourne, 21 Pilots.

Componență: Cătălin Chelemen, Dan Costea, Matei Tibacu-Blendea, Sorin Petrescu, Răzvan albu și Răzvan Rădulescu (Dj Hefe).

La începutul lunii aprilie, COMA a lansat noul său album „Acordul Părinților”, pe care îl va prezenta în cadrul unui turneu național, inclusiv în 22 aprilie, la FABER – Timișoara.

Trupa IMUND s-a format în 2018, la Timișoara, fondatorii săi dorind să transmită prin muzică și text „ceea ce nu trebuie uitat, valori care ne țin în viață și visele care ne îndreaptă pașii spre mâine”, după cum se prezintă ei înșiși.

Componență: Ovidiu Takacs, Ovidiu Vinereanu, Daniel Petreuș, Florin Badara, Mircea Leuca și Daniel Marghiloman.

Biletele se pot procura la: www.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-implant-pentru-refuz-coma-in-deschidere-imund-84589

N.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *